Varauskalenteri
© Jyrki Vuorenmaa
Ruka - Kelovalta IV
Vuokraan sisältyy kohteen vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut ja astiasto sekä kesäaikaan soutuveneen käyttö. Voit tuoda omat lakanat tai tilata hinnastossa ilmoitettua korvausta vastaan lakanat sekä pyyhkeet.

Asiakas huolehtii kohteen siivouksesta vuokra-aikana ja sen päättyessä ellei toisin ole sovittu. Mikäli siivousta ei ole suoritettu, joudumme perimään asiakkaalta siivousmaksun 180€. Etukäteen ostettuna siivousmaksu on 120 € Mikäli avain jää sisälle, voi oven aukaisun tilata huollosta. Kadonneesta avaimesta joudumme perimään lisäksi uuden avaimen kustannukset.

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Lemmikkieläinten tuonnista on ilmoitettava varausta tehtäessä. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheuttamansa vahingot lukuun ottamatta normaaliin asumiseen liittyviä pieniä vahinkoja ja kulumista. Majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset pyydämme osoittamaan suoraan vuokranantajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia emme valitettavasti voi huomioida.

Peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä sähköpostitse Kelovalta IV:lle. Mikäli peruutus tehdään vähintään 21 vuorokautta ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu lukuun ottamatta peruutuskuluja 30 € ja toimistokuluja 10 €. Peruutuksen tapahtuessa 20-14 vuorokautta ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. Myöhemmin tapahtuvien peruutusten kohdalla peritään koko maksu ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi. Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaustapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra vähennettynä peruutus- ja toimistokuluilla 40 €. Tällöin tarvitsemme lääkärintodistuksen peruutuksen syystä.

Kelovalta IV:n oikeis perua varaus

Seuraavissa poikkeustilanteissa on Kelovalta IV:llä oikeus perua varaus:

- Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este, force majour. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin ja lisäksi 40 € hyvityksen asiakkaalle aiheutuneista kuluista. Lisäksi Kelovalta IV pyrkii myötävaikuttamaan vastaavan majoituksen saamiseen muista kohteista.

- Mikäli ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin koskien uusia varauksia.
1.5 - 31.8

-
Viikko 450 € / 1-3vrk 240€

1.9 - 31.10

-
Viikko 590 € / 1-3vrk 300€

1.11 - 30.4

-
Viikko 750 € / 1-3vrk 350€

Sesonkiajat:

- Joulu, uusivuosi sekä
viikot 8-15 la-la 890 €

Lakanat ja pyyhkeet:

13 € / henkilö
15 € / henkilö (pedattuna)

Loppusiivous 120 €

tiedustelut: varaukset (at) rukankelovalta4.fi


Hinnasto
Hinnasto ja varaustilanne
Yleiset varausehdot:

Nämä ehdot on tehty turvaamaan yhteistyön joustava sujuminen. Ehdot tulevat voimaan, kun asiakas on maksanut varauksen jälkeen eräpäivään mennessä ennakkomaksun, joka on 30 % majoitushinnasta. Loppuosa maksusta tulee maksaa ilmoitetulle tilille 3 viikkoa ennen majoituksen alkua.

Viime hetken varausten (majoituksen alkuun vähemmän kuin 3 viikkoa) maksut tulee maksaa yhdellä kerralla. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Avaimen luovutuksesta sovitaan 2 - 3 päivää ennen majoituksen alkua kohteen huoltajan tai vuokranantajan kanssa.

Minimivarausajat:

Joulun ja uudenvuoden aikana sekä viikoilla 8-16 minimivarausaika on yksi viikko ja varauksen alkamispäivä lauantai (la-la), ellei erikseen toisin sovita tai ellei hinnastossa ole muuta ilmoitettu. Muina aikoina minimivarausaika on kolme vuorokautta ja alkamispäivä voi olla mikä tahansa.

Kohteen käyttö:

Kohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00.